Tänään on maanantai 11. päivä joulukuuta 2017

Lomamökki Arkkusalmi

lomamökki

Metalli 24 vuokraa jäsenilleen Arkkusalmi-nimistä mökkiä Vaajasalmen lomakylästä, joka sijaitsee Oravikoskella (n. 42 km Varkaudesta).

Mökin hinta on 25 €/vuorokausi. Vuokraamme mökkiä maanantaista perjantaihin ja perjantaista maanantaihin. Mökkivuorokausi alkaa klo. 12.00 ja loppuu klo. 12.00. Mökkiä voit vuokrata soittopäivästä 6 kk eteenpäin (varaus on sitova).

Varauskalenteri

Vuokraukset: parillisen viikon tiistaina klo 17.00 – 18.00 puh. 0400 876533 (Pia Nenonen).

Mökkipäivystystä ei ole heinäkuussa. Juhannus arvotaan niiden kesken, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa 30.4. mennessä. Voittaja ei voi osallistua seuraavana vuonna arvontaan.

Varausajat

Lisätietoja kohteesta www.vaajasalmenloma.com


Ohjeita ammattiosaston mökin käyttäjille!

AJO-OHJE: Arkkusalmi-mökki sijaitsee Varkaudesta 5-tietä pitkin Oravikoskelle päin n. 37 km, jolloin tulee kyltti Vaajasalmenlomamökit, josta käännytään oikealle. Jatka Oraviniementietä n. 4 km eteenpäin ja seuraa Vaajasalmenloma-kylttejä. Saavut puuntekopaikalle, josta on metalli24-opasteet perille n. 400m. Osoite on Oraviniementie 375 C, mökillä on myös kyltti metalli24.

AVAIN: Avain löytyy autokatoksesta, muista palauttaa avain samaan paikkaan.

POLTTOPUUT: Polttopuut ovat autokatoksen kanssa samassa yhteydessä. Sauna ja takka lämpiävät puilla, jos takan sytyttämisessä on ongelmia, polta puita ensin saunan kiukaassa.

VENE- JA KALASTUSLUVAT: Venettä ei lukita ja airot säilytetään autokatoksessa. Kalastusluvista jokainen huolehti itse.

OMAT VARUSTEET: Ottakaa mökille mukaan siivous- ja astianpesuaineet sekä talous- ja wc-paperit. Liinavaatteet jokainen huolehtii itse mukaan(lakanat, tyynyliinat, pussilakanat ja pyyhkeet). Tarvittaessa voit tilata liinavaatteet 10 €/hlö numerosta 0500 377 577 Markku Argillander tai markku.argillander@hotmail.com

SIIVOUS: Mökiltä löytyvät tarpeelliset siivousvälineet. Jokainen vuokraaja huolehtii loppusiivouksesta itse!

TOIMIKUNNAN PÄÄTÖKSELLÄ LASKUTAMME SIIVOAMATTOMASTA MÖKISTÄ 100 €. TOIVOMME, ETTÄ TÄTÄ EI TARVITSE TOTEUTTAA KÄYTÄNNÖSSÄ, JOKA VOI VAIKEUTTAA MAHDOLLISUUTEESI VUOKRATA MÖKKIÄ UUDELLEEN.

YLEISEN VIIHTYVYYDEN VUOKSI KOTIELÄIMIÄ EI SAA PÄÄSTÄÄ SÄNKYIHIN EIKÄ SOHVALLE!

ONGELMIA? Kiinteistöä koskevissa ongelmissa ota välittömästi yhteyttä Markku Argillanderiin puh. 0500 377 577. Muissa asioissa voit laittaa s-postia osoitteeseen piahelena.nenonen@gmail.com

TOIMIKUNTA TOIVOTTAA AMMATTIOSASTO 24:N JÄSENILLE VIIHTYISIÄ HETKIÄ MÖKILLÄ!

© Varkauden metallityöväen ammattiosasto 24 ry.
Kauppakatu 37 D
78200 Varkaus
Metallityöväenliitto